7/21/09

TentanG KawaN @ DenE OctobeR


Back in November 1998...
Satu nama sebuah kisah.
Wajah yang tak akan mungkin aku lupa selamanya walau mungkin tak semua kisah kita yang aku ingat segalanya.

"DarI QudoS Ke DenmarK HiLL"

Aku masih simpan Christmas card yang kau bagi dan botol minyak wangi TommY.
Aku nak buat koleksi peribadi kerana ada cerita yang tersendiri tentang Christmas card dan minyak wangi tu.
Dan aku tak akan pernah lupa kisah dan bau Cerriti 1881 yang kau sembur kat aku bila kita lepak sama malam tu kat rumah kau.Kenangan yang akan aku kenang.
Thanks Dene kerana meninggalkan secebis kenangan antara kita.

Dene banyak mengajar aku erti dewasa.
kerana Dene aku tabah dan cekal hati disini.
kerana Dene aku setia menunggu "SahabaT" yang aku sendiri tak tahu bilakan bermula seisi pencarian menjejaki "SahabaT"

Aku suka kawan dengan Dene sebab aku rasa aku dan Dene ada persamaan yang mudah untuk dikongsi bersama.
Dene suka MuziK ,MagazinE , BookS & FashioN. Sama jugak dengak aku.
Dene banyak Ilmu akedemik yang banyak aku tak tahu.
Menuntut dan jadi anak murid Dene memang tak rugi.
Dene "Genius" dan Dene sebenarnya lecturE di LondoN University @ PerforminG ArT SchooL.
Sekolah yang aku pergi ke??? ops...

"TentanG LectureR TentanG KawaN"

Dene bagi aku is a "Perfect GentlemeN".
Lengkap dengan rupa paras yang menarik.
Dene juga punya hati yang sangat baik, selain mendidik Dene juga suka berkongsi pengalaman dan cerita.
Dalam pada sedar atau tidak, aku dan Dene sudah punya cerita.Tapi cerita aku dan Dene belum sudah.
Mungkin perlu disudahkan atau mungkin elok je dibiarkan tergantung atau mungkin aku sambung cerita aku dan Dene in the next note.


Serba sedikit "TentanG KawaN"

2 comments:

SiddiQ said...

ur lecturer, ur fren, and oPs.. sly fox..
scroll down on my wall and take the "What animal represents your spirit?" quiz..

BoY@BellO said...

hurm...ok gak tu..nanti i scroll ........huhuhuu......

Yes...TentanG DenE...ops...