7/25/09

TentanG ItU @ ManjA


Tiba tiba 'ManjA'

Tadi baru balik dari lepak dengan Alfie and another group of fun loving and very interesting friends.
Dalam pada sedang seronok berbual sambil minum milo ais dan layan makan pulut panggang,

Tiba tiba 'ManjA'
'ManjA' apa?
Siapa 'ManjA' ?
Semua nya berlaku secara tiba tiba.

ManjA mampu membuat semua terpaku dan membisu.
ManjA mampu mengukir senyuma dalam hati.
ManjA mampu membuat cinta datang lagi.

'HanyA ManjA YanG MampU'

10 comments:

SiddiQ said...

saje nk wat suspen je ek..

Shawn said...

Manjakani kot :-P.. nak buat ape tuuuu...

SiddiQ said...

Manja Man footballer kedah tu kot =p

p/s: manja man ni player lama, org xkenal or xigt dah kot.. uncle manja nama dia. haha

Shawn said...

oohh ye ke.... interesting

BoY@BellO said...

Hey guys.......memang nama dia Manja ...nak continue tulis tapi been so busy for the weekend.......may that was him?


Manja player Kedah.........huhuu

Hanya Aku Sorang said...

sy kot manja tu..gegege ;P

SiddiQ said...

manjakani sound logik gak kan shah..
bile la nk sambung cite ni..

BoY@BellO said...

sibuk la lately..idea tak sampai..kenangan tak terkenang....kena rehatkan otak sat :P

SiddiQ said...

kenangan 5 ari lepas pun xterkenang kew??
mesti sibuk sgt nih.. faktor usia..

haha.. jgn mrh aaaa, nti kena jual =p

BoY@BellO said...

hari ni selesema la......huhuu...hilang konsentrasi dalaman..huhuu

Cempaka kot!!!!!!!!