7/23/09

TentanG KawaN @ AlfiE

AbouT AlfiE

Alfie is my most dearest friend in the universe.
Kawan yang buat aku faham apa itu maksudnya kawan.
Kawan yang ada pada setiap ketika dan situasi.
Kawan yang berkongsi susah dan senang.
Kawan yang bersama dikala tangis dan tawa.
Kawan yang terima serba kekurangan hingga lebih aku.

"ThanK YoU AlfiE FoR BeinG SucH A WonderfuL FrienD"
Aku akan selalu tersenyum kalau teringat Alfie.
Nama dia pun cute.
Orangnya lagi la cute.Kawan aku semuanya cute cute.
Hahahahaaa...sekadar penyedap cerita.

Dah hampir 15 tahun kita berkawan dan masih setia berkawan.
Dulu kini dan selamanya.
Dia lah tempat aku nak berkongsi cerita tentang segala.
Besyukur kerana masih ada kawan.
Besyukur kerana masih ada hari ini
Bersyukur kerana masih mampu menarik nafas lega.

.........Apapun yang terjadi berjalanlah tampa henti............
Alfie nangis bila dengar lagu tu.Dan aku tahu kenapa.

Baru jap tadi aku berSMS dengan Alfie kata nak lepak sama malam ni kot.


To Be ContinuE...

14 comments:

SiddiQ said...

im not cute.. hopefully u'll consider me as ur fren too..

BoY@BellO said...

hahahaa..........cute dihati :)
Thanks

Tadi siang melepak wt my Dr friend malam ni nak lepak dengan Alfie :)

Shawn said...

How bout me? :-)

SiddiQ said...

shawn mmg dah sah2 cute kan.. kan krol kan..

BoY@BellO said...

For sure akan ada..
about Shawn yang selalu buat aku tersenyum sendiri............
Shawn yang selalu tersenyum :)

BoY@BellO said...

Siq...Yes
Shawn memang kawan yang cute..sesuai..hahaha.....muah :)

Shawn said...

Auuuuuuuuwwwwwwwwwww .....muahahahahaha

BoY@BellO said...

Muahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhaaaaaa

SiddiQ said...

Waa.. manje.. sesuai.. =p

BoY@BellO said...

Kalau lah kami sesuai..........so sweet....hahahaha :P

SiddiQ said...

Shah.. if u reading this.. lari!!~ or u'll be his next prey.. haha =p

BoY@BellO said...

CintA DalaM HatI..

SiddiQ said...

xsalah pun.. =)

BoY@BellO said...

mana shawn tak jawap ni...........wakakaaakak........larikkkkkkkkkkk